Policy på TypAndroid.se


Nedan följer TypAndroids öppna policy. Önskar du läsa mer om cookies, teknisk data eller om TypAndroid i sin helhet kan du klicka här.

Skribenter och kommentatorer

Vänligen förstå att TypAndroid inte ställer sig bakom kommentarerna som publiceras på våra artiklar, det är endast kommentatorn själv som står för dessa.

Våra skribenters texter och åsikter är alltid genomlästa innan publicering och vi önskar att Du tar kontakt med TypAndroids ansvarige utgivare framför skribenten, om Du mot förmodan finner något i våra texter du inte tycker är relevant eller okej att skriva.


Samarbete

Vi siktar på trovärdighet och öppenhet till våra läsare och vi vill att de ska kunna få veta vad vissa artiklar bygger på. Vi har skapat två taggar som ska göra det lättare att särskilja på samarbete och sponsorer:

zsamarbete är en tagg som visar att produkten i fråga har blivit given till TypAndroids redaktion för djupare test, men samtidigt inte är en köpt åsikt, utan det är våra skribenters egna tankar och åsikter som framförs i texterna.

zsponsored är däremot en tagg som ska visa att artikeln i sig är ett så kallat köpt inlägg. Dessa inlägg brukar vara 'maskerade' som vanliga texter, men länkar ofta till något som inte är relevant i fråga. För det mesta handlar det om SEO-länkar som inte påverkar den vanliga läsaren alls. Detta är oftast för att ett företag vill köpa till sig länkplats i en artikel.
Dessa artiklar publiceras aldrig på sociala medier.

Om du önskar att se vilka artiklar och inlägg som på ett eller annat sätt är publicerat inom kategorin samarbete kan du klicka på länken Samarbetspartners längst ner på sidan.


Annonser

TypAndroid drivs främst idag genom en egen plånbok och intäkter från annonser. Dessa annonser kan ses som personligt riktade för just den enskilde läsaren. Vi använder oss av Googles plattform för annonser och vi fungerar endast som en mellanhand mellan läsaren och annonsören. Vi gör inte reklam för stötande material. Vill du annonsera hos eller läsa mer om hur vi sköter annonser på TypAndroid kan du klicka här.

Denna policy kommer att växa med tiden.