lördag, mars 11, 2017

Apptips: PostNord

För den som ofta mottar och skickar paket kan PostNords app vara behjälplig. Man kan tycka vad man vill om PostNord och deras service, men deras app är riktigt pålitlig, och den verkar bara bli bättre med tiden.

Kontentan med appen är att man som användare ska fylla i sina uppgifter, och på så sätt ska appen kunna leverera information om dina paket. Detta är perfekt för den som är ivrig och ofta sitter och kolla statusen på var paketet befinner sig. Oavsett om man skickar ett paket eller ska motta ett paket, så är informationen ett klick bort, istället för att manuellt behöva peta in trackningnummer varje gång man vill veta statusen. PostNord menar även att appen ska kunna ge ifrån sig en notifikation om man befinner sig nära ett ombud där man har ett paket som väntar på en.


"Konsumenter vill veta hur lång tid det dröjer innan de får sina paket, var det kommer att levereras och hur de hittar sitt postombud. Det ger en känsla av kontroll. Köper man något man längtat efter så blir själva trackingen också emotionellt intressant eftersom den kan spegla en förväntan", säger Martin Espmark, Customer Experience Manager som utvecklade PostNords app.

PostNord finns gratis för Android och iOS