torsdag, september 29, 2016

Kommer Google att lansera Chromecast Ultra nästa vecka?


På  tisdag nästa vecka förväntas Google presentera Pixel och Pixel XL, i alla fall om man kan tro de senaste ryktena som florerar runt på nätet. Ett annat rykte som nu sprids väldigt snabbt är att vi får se en ny generation av Chromecast, kallad Chromecast Ultra.

Det är den kända läckaren Evan Blass som menar att sökjätten kommer att lansera den tredje generationens Chromecast. Ryktet menar att enheten kommer få stöd för 60 FPS, HDR-videostöd och det mest efterlängtade stödet för 4K-video.

Prislappen sägs även gå upp från $35 till hela $70, alltså det dubbla, och anledningen till det tros vara för stödet för 4K-video som medföljer.


Utseendet påminner starkt om den Chromecast som presenterades förra året, men är nu slätare.
Sökjätten har även gjort sig av med Chrome-loggan och kör Google G-logga rakt av. Tittar man riktigt noga på bilden ser man även en knapp på sidan, och några vidare spekulationer om vad den knappen gör finns ej ännu.

Google presenterar detta och om mindre en än vecka. Kommer du köpa enheten eller känner du att 4K inte är något att ha än? Gör din röst hörd här nedanför!