onsdag, september 28, 2016

Detta är Google Pixel

Den fjärde oktober förväntas Google presentera två nya telefoner. Nytt för i år är att dessa inte förväntas vara Nexustelefoner utan Googles nya varumärke: Pixel. Vi presenterar här allt man behöver veta!

Som tidigare rykten menat kommer Google att presentera två telefoner; Pixel och Pixel XL. Pixel, som är den mindre telefonen, kommer att begåvas med en 5 tums-skärm med en upplösning på 1080p. Snapdragon 821 alltså en quad-core 2.0 GHz 64-bitars med 4 GB RAM och 32 GB inbyggt minne med ett litet batteri på 2770mAh.

Pixel kommer givetvis som alla andra telefoner att ha två kameror, en bak och en fram - varav den främre kameran får en 8 MP-kamera och den bakre kommer få en 12 MP sensorpixelskamera som vi såg i Nexus 6P och Nexus 5X.

På tal om Nexustelefoner, så kommer Pixel att begåvas med en fingeravtrycksläsare på baksidan och en USB-C port undertill. Ovanpå telefonen finns ett 3,5mm-jack för hörlurar.

Pixel XL kommer precis med samma specifikationer fast den kommer vara 5,5-tum stor och få ett battri på 3450 mAh.

Storleksmässigt kommer Pixel vara något mindre än Nexus 5X samtidigt som Pixel XL är lite mindre än Nexus 6P, som bilden under visar.


Priset på den mindre Google Pixel tros landa på $649.

Källa: Venturebeat