fredag, augusti 12, 2016

De senaste rykterna kring Apple Watch 2


Under våren 2015 presenterade Apple sin klocka Apple Watch, en klocka som fick mycket kritik för att utseende gick före användarvänlighet. Även om klockan var klumpig, så vann den en rad designpriser. Funktionaliteten var dock bristande.
Nu har den kända analytikern Ming-Chi Kuo förutspått vad vi kommer att få se hos nästa Apple Watch.

Rapporten menar att det kommer att bli två versioner som kommer att släppas. Den ena ska vara den billigare varianten som snarare också ses som en uppgradering till föregångare. Där kommer vi få se vattentålighet och nya systemkretsar.

Den andra klockan, Apple Watch 2, kommer få en liknade design som dess föregångare men kommer i sitt lilla paket innehålla flera stora nyheter. Där ser vi bland annat en barometer, GPS och ett mycket större batteri. En ny version av WatchOS förväntas också att presenteras.


Apple Watch förväntas att lanseras till hösten, och många hoppas att den presenteras tillsammans med de nya iPhonetelefonerna som kommer att presenteras i början av september.

En tredje modell kan komma att presenteras nästa år, där vi då får se en klocka med en LTE-radio, vilket gör klockan mer brukbar utan att behöva ha en telefon på sig. Rapporten säger även att klockan som presenteras hösten 2018 kommer få bättre hälsospårning och en helt ny design, men det är över två år dit, så det ryktet får tas med en nypa salt.