onsdag, augusti 10, 2016

4 prylar du måste ha när du spelar Pokémon GO


Att gå ut och fånga Pokémons är inte alltid det lättaste, ibland kan man upptäcka i efterhand vad man har glömt att ta med sig eller inser att man är för långt bort för att hinna ladda sin telefon. Bortsett från vatten, skavsårsplåster och ett fint leende, anser vi på Typ Android att man aldrig kan ha för mycket gadets när man är ute och går. Vi listar de fyra bästa prylarna att ta med sig när man spelar Pokémon GO.

Pokémon GO Plus


Pokémon GO Plus är en liten enhet som låter dig njuta av Pokémon Go när du är på språng och inte har tid att stirra på din smartphone! Du ansluter enheten till din smartphone via Bluetooth och meddelar dig om händelser i spelet - exempelvis om det finns en Pokémon i närheten - genom blinkande LED-belysning och vibrationer. Enheten kostar 499 kronor.

Läs också: Är Pokémon GO verkligen säkert att använda?


PowerbankÅrets julklapp 2015! En powerbank är precis vad namnet anspelar på. En liten enhet fylld med kräm för att kunna ladda din telefon on the go, och är perfekt när du är ute och samlar Pokémons och inte vill gå hem. Det finns ganska många olika enheter därute, men de absolut billigaste vi hittade finns för endast 69 kronor på CDON.COM.

Billig extratelefon

En till telefon är inte alltid helt fel att ha med sig. Delvis för att spara batteri, men också för att kunna exempelvis prata i telefon eller chatta med dina vänner samtidigt som du spelar. Det finns givetvis en hel drös med billiga telefoner där ute, så om du ska köpa en var noggrann med att man faktiskt kan spela Pokémon GO på just den enheten.
Stegräknare


Många telefoner har idag inbyggda stegräknare som inte alltid är de bästa. Det kan vara intressant att räkna ut steg och avstånd när man samlar Pokémon. Hur lång din specifika runda är, eller hur många extrasteg tar du om dagen för att samla Pokémon. De lite dyrare kan även presentera sömnvanor. Ett steg närmare ett sunt liv.

Vilka prylar föredrar du för att fånga allihop? Lämna gärna en kommentar och berätta!