onsdag, augusti 03, 2016

1000 tummar

Det galnaste av det galnaste inträffade idag den tredje augusti. Vi passerade nämligen tusen likes på Facebook. Typ Android får allt fler läsare varje dag och personligen för oss bakom sidan är det sjukt kul att det är så många som faktiskt läser våra artiklar och följer oss på sociala medier.

Jag tänker att antalet följare vi har är bara en siffra och jag vet att vi skulle lägga ner samma tid och energi om vi endast hade en följare. Vi brinner för det vi skriver om, inte bara för vi vill ge er läsare den bild vi har men också för att själva utvecklas och lära oss mer.

I mitten av maj kunde vi rapportera att vi hade över 400 likes på Facebook. På några månader lyckades vi klättra högre än vad vi någonsin kunde förvänta oss - någonsin. Hemligheten ligger inte enbart i artiklarna, utan även allt jobb på såsom bakom sidan. Utseende, marknadsföring, sökmotorsoptimering och social integration ligger bakom vår tillväxt.


I framtiden siktar vi på att kunna leverera fler artiklar än vad vi gör idag, och jag hoppas innerligt att vi når det målet, för att kunna nå ut till fler läsare.

Tusen tack för att Du väljer att ha Typ Android i ditt flöde.

Tony Lek
Webbredaktör