lördag, juli 02, 2016

NBA 2K16 är här för att rädda din sommar

NBA-finalerna spelades klart för ett tag sedan. Cleveland Cavaliers besegrade Golden State Warriors i sju matcher i en rysligt spännande matchserie. Så, vad gör vi nu? Vi har så mycket tid nu när tiden inte behöver läggas på NBA. Om det bara fanns något som skulle kunna fylla denna tid och få tiden att gå till hösten, eller hur? NBA 2K16 är ett briljant konsol- och mobilspel som lätt kommer hålla dig upptagen under sommaren. Det är så underhållande och realistiskt att du snart kommer glömma att säsongen faktiskt är över. Du kan välja mellan att ta över LeBron James eller Stephen Currys karriärer och tidigare nämnda lag, eller så kan du skapa din egen karriär, det är helt upp till dig. Ett varningens finger dock: detta är extremt beroendeframkallande – men det kommer definitivt rädda din sommar.

Som vi alla känner till har många timmar gått åt att titta på denna sport, och att spela konsolversionen. Men vi har ju också andra saker att göra, folk att träffa. Om det bara fanns ett sätt att ta spelet med sig...

Det finns det!

2K16-serien erbjuder precis som sina föregångare en väldigt beroendeframkallande upplevelse på mobilen. Du kan spela träningsspel, följa ditt lag i minsta detalj och tjäna mynt som du kan använda för att förbättra din karriär och din spelare. Appen är definitivt värd att skaffa till din iPhone då den kommer ge dig många timmars underhållning, när du vill.Du kan följa spelaren [ofta dig själv] från college till NBA. Det är upp till dig att klä honom, träna honom och nå en prestigefylld NBA-karriär. Det innebär att du verkligen behöver fokusera på uppgiften för att nå dina mål. Han kommer börja som en talangfull ungdom och kommer snart få känna hur mycket jobb som krävs för att nå NBA. Oddsen för NBA-matcherna uppdateras dagligen, så du kan kolla in hur det ser ut för dina favoriter varje dag samtidigt som du tar Curry och James till finalerna. Det är troligtvis så att de går långt även nästa år, men de är väl ingen match för dig, eller hur?

Du väljer själv vad för typ av spelare det blir. Du kan göra honom till en 3-poängsspecialist eller en dunkkung, det är helt upp till dig. Många kommer säkert undra hur dina spelare kan bli så bra. Svaret är detsamma som inom riktigt sport: det sker genom hårt arbete och dedikation. 2K-appen låter dig leva denna dröm. 

I och med att vi ofta är ute och rör på oss på sommaren så är det bra att vi alltid kan ha med oss vår telefon för att spela lite när vi känner för det. Och du kan alltid tänka på spelet och planera ditt nästa drag.

Innan du hinner blinka kommer sommaren vara över och då kommer nya NBA2K17 till både mobil och konsol tillsammans med den nya säsongen. Vi kan vara med om all spänning på nytt. Tills dess kan du spela 2K och kolla in det senaste NBA-snacket.

Precis när du trodde att NBA skulle ta en paus under sommaren och att ditt spelande skulle ta en paus under sommaren så räddade din iPhone och 2K16-appen din dag. Ta och testa det, du kommer inte bli missnöjd. Men du har blivit varnad: även om det kommer rädda sommaren så kommer det bli svårt att inte plocka fram telefonen i tid och otid.

Vilken spelare kommer du vara, och vad för slags karriär kommer du ha? Kommer det sluta som den riktiga NBA-finalen? Vi får se snart!

Ladda hem NBA 2K16 här
!