söndag, maj 01, 2016

Tävla med Typ Android


Vi på Typ Android har fått några stickers med vår logotyp och hemsideadress på. Vi har fler än vad vi kan göra oss av med så därför har vi valt att lotta ut en del av dessa till tre lyckliga personer! Dessa stickers är perfekt för att smeta upp under brädan, på baksidan av telefonen eller bara för att klistra ner hela stan.

Eftersom dessa stickers är mer eller mindre reklam för oss så är det inte annat än skamlöst att inte lotta ut dessa gratis. För att delta i tävlingen behöver du endast gilla oss på Facebook, och sedan gilla vårt inlägg om tävlingen, alltså detta:

Vi kommer att lotta ut tre lyckliga vinnare klockan 18:00 den 8e maj. Vinnarna kommer att kontaktas på Facebook för att veta var vi ska skicka dessa stickers. Du måste med andra ord känna dig trygg i att ge ut dit adress till oss, om du skulle vinna. Adressen kommer inte användas till något annat än för att skicka denna vinst.Vi växer så det knakar och vi vill återigen passa på att tacka alla läsare för att ni finner vår sida intressant. Vi önskar er lycka till och hoppas att vi kan ha några större tävlingar senare i år.