måndag, maj 09, 2016

Google Opinions Rewards kommer till Sverige


Google Opinions Rewards är ett analysverktyg (en app) för Google, som med denna app frågar dig frågor och som du för dina svar får belöningar med Play Store-krediter.För dessa krediter sedan kan du köpa allt från appar och musik, till filmer och böcker. I stort sett allt som finns i Play Store. Med tanke på att du kanske aldrig mer behöver betala för en app igen genom att använda denna app - rekommenderar vi den den varmt.

Det handlar inte om många minuter eller frågor. Du svarar oftast på simpla ja- eller nejfrågor och det rör sig om 5-15 frågor per "undersökning". Så dessa är perfekt när du sitter på bussen eller kanske är på toaletten?Det kommer ungefär en undersökning i veckan och du blir meddelad via appen när det finns något att besvara. Som ersättning får du i snitt 10 kr per undersökning.

Informationen Google samlar används senare till att skräddarsy marknadsföring för dig. Även om du svarar anonymt så får du ange lite info om dig själv så som ålder, kön och postnummer.

När det kommer till kritan är det här en bra app som gynnar både dig och Google, så länge du inte har problem med att sälja din information till dem. Ladda ner Google Opinions Rewards här.