tisdag, maj 24, 2016

Gå ner i vikt med hjälp av PornHub


Den som har läst våra artiklar en längre tid kommer säkert ihåg när vi strax innan jul publicerade en nyhet relaterad till Star Wars, där du kan göra din telefon till en ljussabel. Användare som besökare en viss sida ska med hjälp av sin ljussabel att fäkta bort Stormtroopers.

PornHub är i farten igen, samma vecka som de gick ut med intressant statistik om mobil porrsurfning, har de under dagarna släppt en kontroversiell, men intressant, idé. Genom att surfa in på deras nya sida, kallad BangFit, så ska du med hjälp av sexuell aktivitet motionera. Såhär går det till:

Du surfar in på BangFit på din desktop och får där välja antal personer som ska delta i denna aktivitet. Sedan ska du para din dator med din smartphone för att sedan placera den på din höft. Du kommer sen få härma sexuella aktiviteter och din smartphone kommer känna av om du gör rätt eller fel, på så sätt kommer du få poäng och i slutändan veta hur många kalorier du har förlorat.Det hela är en del av Chrome Experiment (inte officiellt från Google). Rent tekniskt är det precis som vi nämnde tidigare precis samma premiss som Räddad av Ljussabeln hade. Din telefon känner av rörelse och skickar den vidare till Google Chrome. 

I dagens läge är sidan endast riktad till heterosexuella par, men kommer i framtiden sprida sig till alla möjliga preferenser. 

Har du provat BangFit? Lämna gärna en kommentar och berätta hur det gick!