torsdag, maj 19, 2016

Fem presenttips till morsdag


Ens mamma är den person som födde dig (ifall du missade det) och har för de flesta en väldigt viktig betydelse i ens liv.
Söndagen den 29:e maj är det mors dag, och det är klart att du vill visa din mamma din uppskattning till henne. Men istället för att ge henne tråkiga blommor och lite choklad kommer vi med våra bästa techprylar som du kan ge till din mamma:

Nyckelupphittare


Tappar din mamma bort sina nycklar i tid och otid? Ge henne TrackR Bravo i såfall. Konceptet är enkelt, Bravon är en liten bluetooth-enhet som passar på de flesta ställen, till exempel en nyckelring. Via en app får du enheten att pipa högt och på så sätt kan nycklarna komma fram. Appen kan installeras på både Android och iOS. Väldigt behändigt!

TrackR Bravo kostar 299 kronor

Ananaslampa

Den här mysiga lampan är formad som en ananas, och är den säkerligen den inredningsdetalj din mammas hus behöver. Ett stilrent utseende och ett varmt sken gör den här lampan perfekt i alla rum. Vare sig din mamma vill ha ett mysigt tropiskt badrum eller väljer att ha den ute på altanen för att visa grannen vem som egentligen bestämmer, så tror vi att hon skulle uppskatta denna lampa. Den kommer i tre färger: Gul, röd och turkos.

Pineapple Goodnight lamp kostar 899 kronor.

Chromecast

Chromecast är den lilla enheten som du stoppar in i din TV, via HDMI, för att sedan kunna "casta" innehåll till din TV. Med andra ord gör du din dumma TV väldigt smart. De flesta vet nog hur en Chromecast fungerar idag och är väldigt effektiva. Är du osäker, eller undrar hur den fungerar, kan du läsa vår recension om Chromecast.

Chromecast kostar 390 kronor.En Powerbank

Precis som i julas när vi presenterade våra julklappstips, så kan vi återigen rekommendera en Powerbank. En Powerbank är en bärbar laddstation, som man kan ta med sig. Man laddar upp den hemma via eluttaget och kan sedan kolla in sin mobil via usb till den för att ladda vart man än är.

Denver Powerbank kostar 99 kronor.


Fotmassagemaskin

Jag vet vad du tänker, "vem bryr sig om fötter egentligen?", men lyssna på det här. Fotmassage är något alla kan uppskatta bara det görs skönt. Och en maskin som kan knåda din mammas fötter kommer göra så att hon aldrig vill lämna maskinen igen. Belönar man fötterna så belönar de tillbaka. Detta är den ultimata gåvan att ge till sin mamma.

Shiatsu-fotmassage kostar 1495 kronor.

Och det var våra bästa presentförslag till mors dag. Har du något tips? Vad ska du köpa? Lämna gärna en kommentar!