fredag, maj 20, 2016

200 artiklar senare

"Så här mycket porr kollar vi på i telefonen"  var vårt 200e inlägg här på Typ Android. Tvåhundra inlägg! Det är ju ganska mycket när man tänker på det. I och med att vi har lyckats publicera över 200 inlägg vill vi idag skriva lite om oss på Typ Android, precis som vi gjorde när vi hade passerat 100 inlägg:

Mest läst

Den sista december 2015 publicerade vi ett inlägg med våra fem mest lästa inlägg. Och vi har kommit långt sedan dess. Utan att gå in på detaljer så har vi märkt att våra inlägg om Snapchat är väldigt uppskattade, men också ironiskt nog inlägg som rör Apple, till exempel om iOS. Vi ser även en blommande ökning på sökningar på Android 6, även fast det kom ut i höstas.

Vi som driver Typ Android

I dagens läge är vi tre personer som driver sidan. Vi har chefredaktören Tony som står för nästan alla inlägg och André som står för en bråkdel som kommer ut. Det som de flesta av våra läsare dock kanske inte vet är att nästan alla inlägg vi publicerar först blir rättade av vår ortograf Fredrik, undantaget är artiklar som prioriteras att komma ut snabbt, som rättas i efterhand.
Allt arbete vi gör för Typ Android är ideellt och sker på vår fritid.
Du kan läsa mer om oss här..COM

Visste du att du kan besöka TypAndroid.com? Vi beslutade i början av maj att köpa en .com-domän för att stärka vårt namn.

Typ Android i sociala medier

Du har väl inte missat att vi har över 400 följare på Facebook? Gilla oss för att bli en del av denna gemenskap. Vi finns även på Twitter, Google Plus och numera på Instagram!

30 000 hits

Den 17:e maj så slog vi nytt rekord med hela 30 000 hits på vår sida. Det tycker vi är väldigt stort och vill gärna tacka alla er som återkommer för att läsa det vi har att publicera!

200 inlägg och snart fler är ganska mycket! Vet du inte vad du ska läsa om? Prova vår slump-funktion och kastas in i ett inlägg direkt!

Och med det så avslutar vi det här inlägget, åter igen tack så hemskt mycket för all feedback, skål och så ses vi om 100 nya inlägg!

Redaktionen