torsdag, april 14, 2016

Två saker iOS 10 bör haiOS 9.3 kom nyligen ut. Men vad saknas egentligen och vad vill vi se i iOS 10?

Gästkonto

Det här är en självklarhet egentligen. Fråga dig själv, hur bekväm är du med att låna ut din telefon till någon? Vare sig det är en främling, vän eller mamma så är det inte alltid bekvämt att låta personen i fråga låna just din telefon, med dina hemliga bilder, meddelanden eller annan privat information. Med ett gästkonto skulle huvudanvändaren kunna tillåta och neka vissa appliktioner samt åtkomst till filer för gästen, så du vet vad de gör på din skärm.

Detta skulle funka utmärkt för föräldrar som lånar ut sin enhet till sina barn som spelar spel. Man vill att ens barn ska vara säker på iPaden även när du som förälder kollar bort.

Läs också: Tre roliga och lärorika appar för ditt barn

Mer 3D-touch

Detta ligger egentligen mer hos utvecklarna bakom appar att använda sig av, men Apple bör ge dem ett verktyg för att både hjälpa och ge förslag hur funktionen kan användas. Apple bör skynda sig lite i detta för att verkligen pusha ut funktionen, så att inte 3D-touch är och bara förblir en gimmick.

Det var vår lista, ordet är öppet, vad saknar du som du vill se i iOS 10? Lämna gärna en kommentar! För mera listor som denna, klicka här!