måndag, april 25, 2016

Lista: Fem bästa spelapparna i april 2016

Snart är maj månad här och det drar ihop sig till att ta fram vårjackan och gå ut i solen... eller så kan du vänta på ännu varmare väder och spela dessa fem spel som var våra absoluta favoriter under hela april! Här följer de fem bästa spelen under April 2016:

5 Daddy Long Legs 


Någon form av detta spel har nog de flesta spelat någon gång. I Daddy Long Legs styr du en karaktär med med långa ben. Benen styr du ett i taget och du ska försöka gå så långt som möjligt utan att ramla, vilket är väldigt, väldigt svårt.

Daddy Long Legs har stöd för Google Play Games
Ladda ner Daddy Long Legs här:
Android | iOS

4 Alto's Adventure


Kommer du ihåg Ski Safari? Ett plattformsspel där du som snowboardåkare flyr en lavin i backen. Alto kör på samma princip, men har fokuserat storylinen på att dina lamor har flytt och du ska åka efter dem för att fånga in dem. För varje lama du fångar får du poäng som du även kan få via mynt du kan plocka upp och handla med i spelet. Det är ingen lavin som jagar dig som i Ski Safari, utan när du ramlar så förlorar du. Spelet är i sig ett endless runner spel, då det inte finns något slut. När du förlorar vill du ha fått så mycket poäng som möjligt. Det största pluset är grafiken.

Alto har stöd för Google Play Games
Ladda ner Alto's Adventure här:
Android | iOS


3 Z-Type


Z-Type är baserat på spelet med samma namn som finns på webben. Du är är rymdskepp som ska skjuta ner aliens som kommer mot dig. Det som gör spelet mer unikt än andra är att alla motståndarskepp har ett ord kring sig. Ett ord du måste skriva för att skjuta ner just det skeppet. Det gäller alltså tänka både strategiskt och kunna skriva snabbt, för ju längre du kommer desto snabbare går det. Detta är inte bara ett bra tidsfördriv men också lärorikt.

Ladda ner Z-Type här:
Android | iOS | Web2 Crossy Road


Utvecklarna av Shooty Skies är tillbaka med en fet uppdatering på deras motsvarighet till kultspelet Frogger. I Crossy Road styr du en karaktär över vägar, sjöar och andra hinder och ska undvika att dö. Längs vägen samlar du mynt för poäng och kan med dessa köpa fler karaktärer.

Den stora uppdateringen är Multiplayer! Nu kan du och tre av dina vänner spela spelet tillsammans - samtidigt. Man kan knuffa ut varandra på gatan eller hjälpa varandra. Det här är en av de bästa uppdateringarna till ett spel vi nånsin sett. OBS: Multiplayer fungerar endast på Android just nu.

Crossy Road har stöd för Google Play Games
Ladda ner Crossy Road här:
Android | iOS | Windows Mobile


1 Stack


Det enklaste är ofta det roligaste. Stack är ett simpelt spel där du ska stapla plattor och göra ett så högt torn som möjligt. Plattorna kommer åkandes och det gäller att tajma dessa rätt så de landar rätt. Om de landar snett kommer de kapas och ditt torn blir mindre och mindre tills du slut inte kan lägga fler plattor och du förlorar. Så simpelt men så tidsdödande!

Stack har stöd för Google Play Games
Ladda ner Crossy Road här:
Android | iOS