tisdag, april 26, 2016

Bästa apparna till iPhone

När man har köpt en ny iPhone är det inte alltid lätt att hålla kolla på vilka appar som man ska ha, så därför rekommenderar vi här roliga appar för din nya iPhone:

Spotify

Spotify är den bästa streamingappen när det kommer till musik, följt av Google Music. Spotify är väldigt universellt och har ett gigantiskt bibliotek med musik för dig att lyssna på. Och för någon månad sedan kom även Spotify Shows, där du kan kolla på TV-serier och mer.
Ladda ner Spotify här

Snapchat

Detta är en av de roligaste apparna för att skicka och ta emot bilder. Om du inte vet vad Snapchat är kan du läsa vår guide här! Vet du däremot vad Snapchat är rekommenderar vi dig läsa om hur man får alla troféer här!
Ladda ner Snapchat här

Instagram

Instagram är en social plattform mest använt av ungdomar för att lägga upp bilder med filter. Du kan mer eller mindre följa vem du vill då nästan alla har Instagram.
Ladda ner Instagram härGoogle Photos

Alla telefoner har sin egen version av galleri, men Google Photos vill ersätta det. Google Photos är det bästa galleriet för dina bilder, då den sorterar åt dig och backar upp dina bilder automatiskt i molnet!
Ladda ner Google Photos här

Netflix

Likt Spotify är Netflix en tjänst som låter dig streama, fast mer nischat på TV-Serier och filmer. Detta funkar också på webben och du kan använda dig av en Chromecast för att kolla på din TV.
Ladda ner Netflix här

Vilka appar använder du mest?