onsdag, mars 09, 2016

Här de 5 bästa telefonerna 2016

För den som har missat att vi  är inne i den tredje månaden av 2016 kan vi nu berätta att vi är inne i den tredje månaden av 2016, och kan med en stark känsla förutspå de bästa telefonerna, samt vilka fem vi helst vill se och ta del av.

Denna lista är baserad på både riktiga specifikationer men också rykten. Utöver detta har vi sammanställt denna lista:

5. LG G5

LG har i år varit vågade och tagit ett steg framåt i utvecklingen. De satsar på sin modulära telefon och kontentan av det kan inte bli bättre. Behöver du en bättre kamera? Köp till det! Behöver du större batteri? Köp det! Behöver du... ja, du förstår säkert.

LG G5 finns inte i Sverige ännu men den kommer snart! Missa inte vårt inlägg om LG G5 här!

4. OnePlus 3

Om vi är ärliga ett tag och inte låter oss bli arga på OnePlus för deras marknadsföringstrategi så kan vi väl ändå medge att de är innovativa till en viss del? Och dessutom behöver inte din plånbok ta skada för den delen heller.

Det finns inte så många rykten om OnePlus 3 än, men läs gärna vår önskelista på vad vi helst vi se i den kommande OnePlus-telefonen här!

3. iPhone 7

Visst, Apple är alltid kontroversiella och blir hyllade för sina missade designval. Men det råder ingen tvekan om hur strukturellt vackert iOS är och hur tidlös en iPhone kan se ut. Med en ny iPhone kommer givetvis en ny version av iOS, och även om vi föredrar Android så kan man inte låta bli att smaka på det förbjudna äpplet (badum tss). Ännu har tyvärr inga större rykten läckt ut.

2. Google Nexus

Åh Mother Google. Berika denna värld med en ny telefon, med Android N, tack.
Förutom att vi har hört att LG inte står för nästa Nexus har vi inget att rapportera här. Men vad det än blir så vill vi se vad det är, och det kommer vara bättre än Nexus 6p. Hoppas vi.

1. Samsung Galaxy S7

Det verkar som att Galaxy S7 blir årets telefon. Vi kan såklart inte lova det, än. En superb kamera, ett batteri med oändlig batteritid. En vattentät telefon med en tidlös design. Vad mer kan man vilja ha. Samsung, allt vi ber om är att ni dumpar TouchWiz.