söndag, februari 28, 2016

Tre saker vi vill se i OnePlus 3!

Igår kunde vi rapportera om att de heta rykten som nu går om att OnePlus 3 kommer släppas i slutet av andra kvartalet i år. Det vill säga någon gång i runt juni. Spekulationer och rykten kommer troligt att ramla in de kommande veckorna. Vi listar vad vi helst vill se i nästa OnePlus telefon:


Sluta upp med invites!

Visst, detta är kanske inte en direkt egenskap av en telefon, men o så relevant. OnePlus ökända system för hur man ska få tag på en av deras telefoner är inget som särskilt många konsumenter har uppskattat. För att kunna köpa en OnePlus telefon måste du få en så kallad invite från företaget, för att få köpa den. Dessa invites gäller oftast bara i 24 timmar innan de utgår. Detta skapar irritation och till slut bojkott. Det är dags för OnePlus att växa upp och slopa invitesystemet.

En kamera som toppar det mesta!

OnePlus tidigare telefoners kameror har inte direkt varit dåliga, utan snarare medelmåttiga. Tro det eller ej, men en bra kameratelefon kan göra mycket, även om själva telefonen är en besvikelse. Många spännande konkurrenter spelar rent av i samma klass som många systemkameror. Ta Galaxy S7, Nexus 6P eller iPhone 6S som exempel. 

Front-facing speakers

Ta OnePlus 2 som ett exempel. Där satte man högtalarna undertill på telefonen bredvid USB-C porten. Det känns som att syftet med detta endast är att företaget ville få ut en "komplett telefon" och en sådan ska ha högtalare. Det billigaste och enklaste sättet är då att placera högtalarna på undersidan (eller baksidan) av telefonen. Men, ett par högtalare som är riktade framåt mot användaren, ger en annan känsla, en annan upplevelse för användaren.

Detta var fyra saker vi vill se i OnePlus 3! Är det något speciellt du önskar från tillverkaren? Lämna gärna en kommentar och berätta vad du helst vill se i den kinesiska tillverkarens nästa flaggskepp!