måndag, februari 01, 2016

Här är Samsung Galaxy S7

Ytterligare information har läckt ut gällande nya Samsung Galaxy S7, där vi finner bland annat bilder och produktinformation. Vad vi kan konstatera, är att vi hade mer eller mindre alla rätt när vi först rapporterade om detta för nästan en månad sen.

Som vi kan se påminner designen om sina föregångare, som att Galaxy S4 och S6 har parat sig och fått ett barn tillsammans. Smaken är givetvis som baken, om vi tycker detta är bra eller mindre bra.Den kände ryske mobiljournalisten Eldar Murtazin har under föregående vecka gått ut med ett påstående gällande att Galaxy S7 kommer ha en ny batteriteknik som tillåter användaren spela upp videoklipp på högsta ljusstyrkan i över 15 timmar. Han berättar dock inte hur detta kommer att uppnås - så vi får ta detta med en nypa salt.

Ett annat rykte är, som bilderna ovan visar på, widgeten på telefonerna. 21 februari, har varit ett löst rykte senaste veckan om att det är då Samsung kommer att presentera sina nya enheter. Om du följer oss på Facebook har du säkert sett att vi kunde bekräfta detta genom bilden under.


Tillverkare: Samsung
Skäm: 5.1" med Super AMOLED
Upplösning: 1440 x 2560 pixlar (518 ppi)
Minne: 32/64 GB
RAM: 4GB
Kamera: 12MP f/1.7
Batteri: 3000 mAh
Processor: Snapdragon 820 / Exynos 8 Octa 8890
Storlek: -
Vikt: -