måndag, januari 18, 2016

LG presenterar LG G5 i Februari


Den 21 februari håller LG ett evenemang i Barcelona, Spanien. Pressinbjudan som skickats ut säger egentligen inte mycket, utöver var i världen eventet håller till, när det är och texten Play Begins. Speldosan kan antyda mycket, är det produkt med bra ljud, en musiktjänst eller kanske en LG G5?

Bilden är svår att tolka som en anspelning på en mobiltelefon dock. Men LG har använt sig av teman förut också, så det skulle inte vara till någon större förvåning om de presenterar just LG G5. Vi har rapporterat om specifikationerna för kommande LG G5 tidigare i ett inlägg, vill du läsa det kan du klicka här. Det verkar bli en grym telefon!Det går heta rykten om att man skall vända inbjudan (bilden) upp och ner, texten "PLAY" ser då ut som "HMD", alltså Head Mounted Display. Med lite tur kanske vi får uppleva LG G5 med ett VR-headset som officiellt tillbehör.

Korea Times, har även rapporterat om att LG ska ska introducera ett flaggskepp dagen innan Mobile World Congress, MWC, som också hålls i Barcelona, en dag innan eventet. MWC hålls alltså den 22 Februari.