lördag, januari 16, 2016

En uppdatering från Typ Android


Mycket har hänt den senaste veckan här på Typ Android, och det är lite statistik och nya finesser vi skulle stolt vilja presentera för er!


200 likes på Facebook

Vi passerade över 200 likes på Facebook, ytterligare ett magiskt nummer som får oss att vilja fortsätta med det vi gör! I publicerande stund har vi 211 likes, men vill såklart bli större!

Hjälp oss att sprida ordet! Bjud gärna in andra tech-entusiaster till att gilla vår sida på Facebook för optimal tillväxt! Länka gärna våra guider eller recensioner till nära och kära som skulle tänkas kunna behöva vår hjälp! Det skulle vi uppskatta väldigt mycket!


100 inlägg

Vi har publicerat över 100 inlägg! Ärligt talat finner vi det ganska anmärkningsvärt att vi kom till 100 inlägg så snabbt på bara två månader. Det var inlägget om 5 stycken Android Wear appar du behöver ha som blev vårt 100e inlägg, men vi slutar såklart inte där! I publicerande stund har vi 109 publicerade inlägg!

10 000 hits

Samma dag som vi publicerade inlägg nummer 100 passerade vi även 10 000 unika hits sedan starten i november. Helt fantastiskt. I publicerande stund har vi över 12 000 unika hits. Tack <3

Det är slumpen som avgör

Du har väl inte missat vår superfunktion som låter dig slumpa bland våra inlägg? Funktionen går igenom alla inlägg vi har och tar ett inlägg på måfå och tar dig till det, för dig att läsa. Passar det inte är det bara slumpa om igen! Klicka på "Slumpa inlägg" i den övre menyn på sidan eller klicka här för att läsa mer!

Lite nytt i menyn

Vi har möblerat om lite i den undre menyn. Först och främst har vi lagt till en kategori som vi kallar för Listor. Här kommer alla inlägg som handlar om flera ämnen samtidigt, eller listar en rad objekt inom samma inlägg. Vi har märkt att såna inlägg blir allt mer populära så vi har gjort det lättare att hitta inlägg där.

"Telefoner" har fått sin egna drop-down meny med tillhörande underalternativ. Det ska vara lätt att hitta det senaste inom sina favoriter. Många läsare vill inte läsa om alla telefoner vi skriver om, och på detta kan man filtrera ut de man vill läsa, Till exempel kan man välja Samsung, och då får man upp allt som handlar om Samsung.

Annat smått och gott

* Vi har en ny banner (se längst ner i inlägget) och FX-sida, se här!
* Se våra populäraste inlägg från 2015 här!
* Vi söker nya skribenter! Läs mer här!
* Vi har en nyare, omgjord, kontakta oss-sida nu!
* Se mer i vår offentliga changelog för sånt här!