tisdag, januari 12, 2016

5 Android Wear appar du behöver ha

Ibland är det inte lätt att hitta schyssta appar till en smartklocka. Och vad är då poängen med att faktiskt ha en? Vi tipsar här om 5 appar som även du kan använda dig av för att underlätta den stressiga vardagen.


Facer

Utbudet av urtavlor i Playbutiken är egentligen inte dåligt. Men det är jobbigt att installera dessa, och många kräver även sin egna standalone app, vilket är onödigt komplicerat. Facer är en app som låter dig sömnlöst växla bland tusentals urtavlar, samt låter dig göra din egna om du så vill. Väldigt smidigt. Facer kostar 10 kronor.
Facer

PixtoCam

Använd din klocka som sökare! Se och ta bilder i realtid via din klocka. Perfekt för selfies eller som sekundär sökare vid seriösare plåtningar (med en schysst mobilkamera). PixtoCam kostar 13 kronor.
PixtoCam

Wear Buddy

Det är meningen att Wear Buddy ska hjälpa dig med saker och ting och visa relevant information om din telefon och klocka. Varna när batteri dras i onödan och hitta din telefon när den är borta och den varnar om du lämnar hemmet utan telefon. Ett Google Now, fast mer tekniskt och lokalt.
Wear Buddy

Tinder

Alla vet vad Tinder är. Ett swipe till vänster för ett nej och ett swipe till höger för ja. Nu kan du sitta som en romersk kåt kejsare och bestämma vem som ska få din approval eller inte, från din handled!

Google Keep

Minns ni när Google Keep kom? Vi med! Och vi minns all potential appen hade också! Mer än så har det nästan inte blivit. Men det är väldigt bekvämt med att komma åt din shoppinglista utan att ta upp telefonen.
Google Keep

-

Vilka appar använder du till din smartwatch?