torsdag, december 31, 2015

Typ Androids bästa inlägg 2015!

2015 har varit ett fanatiskt år för oss på Typ Android. Vi har fått så mycket bra feedback sedan vi publicerade det första inlägget i början av november. Vi vill tacka alla er läsare som återkommer till oss, som peppar och kommer med feedback. Men ni kanske har missat några av våra mest lästa inlägg. I så fall, här är en recap från året 2015:

5. Hur du får Google Photos ansiktssökning

Google Photos lanserades tidigare år med vissa funktioner som vi i Sverige inte får ta del av. Lyckligtvis så luskade vi här på Typ Android ut hur även vi kan få ansiktssökning i appen! Använder du Google Photos flitigt rekommenderar vi att du läser detta!
Tips: Google Photos ansiktssökning

4. Apples fem märkligaste designval för i år.

Apple är kända för sina snygga produkter, men ibland går det inte alltid igenom hos Jonny Ive och hans team. Vi listade fem av deras konstigaste designval för detta år! Vilken var din "favorit"?
Apples 5 märkligaste designval 20153. Mobilberoende-testet

Vårat älskade quiz, där du kan testa dig själv och dina vänner om ni är beroende av smartphones. Testet tar mindre än en minut och är superkul! Har du inte provat detta än så gör det! Innan det är försent!
Testa dig själv - är du beroende av din telefon?

2. Recensionen av Nexus 6p

Nexus 6p. En av de mest omtalade telefonerna i år. Vi var inte sämre utan provade den ut och in för att se om den lever upp till hypen. Vi fann en del grejer med den. Men bortsett från små detaljer är detta av favoriterna för i år!
Recension: Nexus 6p

1. Cybermåndag!

Black Friday? Mellandagsrea? Nej, det inlägg som har dragit till sig allra mest läsare, som dessutom har återkommit till samma inlägg igen var våran Cybermonday-special. Där vi listade under hela dagen de bästa dealsen du kunde få till ett riktigt bra pris. Cybermonday må vara över, men blicka gärna tillbaka i vårt inlägg och se vad du kanske missade, eller se vad till och med kanske köpte på grund av oss?
Cybermåndag!

Detta var våra mest lästa och älskade inläggen under året 2015. 2016 kommer bli ett väldigt spännande år, så glöm heller inte att följa oss på Facebook, Twitter och Google Plus! för de senaste nyheterna från oss! Gott nytt!