tisdag, december 01, 2015

Krönika om AndréAllt från maskiner och robotar till mobiler, från jobb till hobby, från Lo-Fi till Hi-Fi. En CNC-operatör med ett brinnande intresse för teknik. Inte nog med att jag har privilegiet att få arbeta med vad jag älskar, jag har även fått möjligheten att skriva om det på denna sida!

Med ett relativt nyblivet intresse för att skriva, så är jag lättad över att få författa om något som står mig nära. Det gör det enklare att utföra. Intresset för tekniken är också relativt nytt, även om jag alltid varit intresserad av att veta vad jag köper. Det har snabbt gått från konsumentmedvetenhet till något mycket bredare.


Förutom teknologi har jag även ett stort intresse för bowling. Jag har tränat och tävlat aktivt i över sex år och planerar inte att sluta än.

Nu får det fan vara nog om mig, men mina grejer då?

För nuvarande äger jag en Oneplus One som jag kör Cyanogenmod på. Dock har jag en OPPO R7 plus beställd som jag senare kommer skriva lite om! Tillhandahåller även en LG G watch, om det inte framgått baserat på min recension av den! Som min skrivmaskin använder jag mig av en stor och fet laptop. En Asus G750J. Den använde jag mest då jag spelade mycket spel förr. Nu blir det inte lika mycket, då min fritid tas upp av denna hemsida, bowling och spanande efter technyheter!
Vill ni veta mer om mig får ni väl helt enkelt skriva ett mail eller kontakta mig via diverse sociala medier.
Mina inlägg
Min krönika

            

Maila mig