torsdag, november 12, 2015

Textpand - Ersätter text, med längre text


Känner du ibland att du inte orkar skriva hela din emailadress eller kanske ditt telefonnummer? Känner du ibland att du skulle vilja kunna skriva ett kortare ord med längre betydelse? Textpand är då appen för dig, som låter dig ersätta dina ord med vad du vill.

Till exempel, istället för att skriva hela din emailadress kan du på förhand då via appen säga att när du skriver ordet "email" så ska ordet ändras till just din email. Om jag pratar med nån på Messenger och vill ge ut mitt mobilnummer behöver jag bara skriva mobilnummer och inte mitt nummer istället. Eller varför inte ersätta ordet "öl" till "Tja, ska vi gå ut och ta en bira?".

Textpand skal fungera med de "flesta" appar inom Androids ekosystem, samt de vanligaste keboardapparna som Swiftkey, Google Keyboard och Fleksy. Du får upp till tio fraser gratis, och sen kan du uppgradera till PRO för det oändliga antalet fraser.

Visserligen sparar man bara sekunder på det här, men det kan underlätta ens dag om man skriver längre text många gånger. Men med lite nostalgi från den gamla T9-tiden och samt en option till back-up mot ditt Google Drive konto, kan få många på fall.

Ladda hem Texpand i Play Store.