torsdag, november 19, 2015

Här är Nexus 6p - Unbox

Idag öppnar jag denna låda, med Googles senaste flaggskepp, Nexus 6p.

Det första man möts av när man öppnar den är ett papper med ett stor P på, på baksidan av pappret finns det instruktioner som det gjort på tidigare enheter från Nexus. Det visar dig var volymknapparna sitter, vart on/off knappen är och hur och var man sätter in simkortet.

Man får även med en usb-c hane till standard usb hane, för att kunna föra över filer från och till bland annat pc, eller för att kunna ladda telefonen. Självklart får man med en ubc-c till usb-c hane/hane med för att kunna ladda telefonen.

Man får även med papper om garantier och säkerhet som jag inte läste, i ett snyggt litet paket, faktiskt. I detta paket fanns även nålen, som klämmer ut simkorts hållaren.

Du får även med ett trial på Google Play Music på hela 90 dagar. Detta ska dock bara gälla nya kunder tyvärr, så det känns ju som ett pungslag lite från Googles sida.

Sen är det inte så mycket mer man får med, tror jag... Eller ja, telefonen i sig så klart. Och under här är den i all of its glory. Nexus 6p.


Med sin 5.7 tum display sticker sen såklart ut, men i handen känns den inte så stor för att vara ärlig. Den är snäppet större än min nuvarande LG G4.

Det första jag mötes av var att telefonen ville uppgradera. (8mb stor). Men i övrigt funkar den fint, nästan för fint. Jag ser fram emot de kommande dagarna då jag ska köra slut på den här enheten för att skriva en full recension senare.