måndag, november 30, 2015

Cybermåndag!


För er som trodde denna våg med fantastiska reor i fredags var över, så trodde ni fel! Förutom att många företag förlängde Black Friday till en Black Weekend så rullar vi även rakt in i Cyber Monday! Det betyder att vi som har lite bottenskrap i plånboken kvar från helgens erbjudande får en chans att skrapa ihop det till ännu mer nedsatta grejer!

Cyber Monday är lite mer fokuserat på elektronik samt beställningar via internet. Reorna nu på måndag sägs vara ännu bättre än dem som varit under Black Friday! Som hjälp hade vi på TypAndroid tänkt tipsa er läsare om lite olika bra ställen att leta på för att hitta de bästa erbjudandena under veckostart!


Teknikproffset.se
En mer okänd, men trygg e-handel märkt hemsida med bra teknikprylar men också övriga hemgeråd! Även en väldigt bra sektion för att hitta bra julklappar!

Amazon.co.uk
Amazon är A och O av onlinebeställningar. De har alltid pressade priser och massor med olika försäljare, både nytt och begagnat. För er som aldrig varit inne på Amazon så rekommenderar jag det starkt. Där kan man fynda på det mesta.

Ebay
En sida som liknar Amazon. Här kan du fynda allt möjligt för oftast lägre pris, nytt eller begagnat. Dock brukar Ebay inte köra så mycket specifikt utan de slänger in lite extra bra på deras "deals" sida. 
Här hittar ni ett utdrag där ni kan läsa mer om specifika saker som kommer vara nedsatta idag.

Sweclockers
Här finns ett stort forum med diskussioner om allt teknikrelaterat! Här finns även en fin sammanfattning på många bra deals som komma skall under dagen!

MediaMarkt

NetOnNet

CDON

SIBA

Spelbutiken

TeknikmagasinetSpeciella erbjudanden
Apple MacBook 13.3" - 8750 2450 SEK (72% rea)
Köksgeråd (stekpanna, kastruller, etc) - 8000 2600 SEK (67 % rea)
Bluetooth soundbar - 748 399 SEK (46 % rea)
Kaffebryggare "pour over coffee" - 1290 499 SEK (61 % rea)
Motorola Nexus 6, 32 GB - 5200 2450 SEK (53 % rea)Kommer uppdateras under dagen! Ha en trevlig måndag allesammans!