söndag, november 01, 2015

Bidra

Vill du vara med och utveckla Typ Android? Vi söker ständigt efter företag som är villiga att annonsera på sidan för en mindre ersättning. Vill du med ditt företag köpa annonsplatser eller SEO-inlägg så tveka inte att kontakta oss.

Vi provar gärna produkter samt tjänster, för att sedan skriva ett inlägg, intervju eller recension om för att sedan publicera på sidan.

Det finns även möjlighet att donera en summa. Alla intäkter går till sidan, research och annonsering. Som ett tack nämner vi ditt namn i på en tack-till-sida som dyker upp senare i år.Just nu söker vi

Vi söker efter skribenter, som vill vara med och publicera inlägg på sidan. Ingen ersättning utlovas, men det kan komma att bli så att vi delar intäkter på publicerade inlägg och utgifter på ditt eller dina inlägg. Ju mer du skriver, desto mer kan du få tillbaka, men inget lovas just för tillfället. Detta är snarare en chans för dig som tycker om att skriva och få publicitet med cred till ditt namn till vår målgrupp.

Du ska kunna skriva korrekt grammatisk svenska och självklart vara intresserad av tech, eller om det du vill skriva om. Vi publicerar allt från krönikor till debatt, från nyheter till recensioner. Vad du vill skriva om är upp till dig bara det går i Typ Androids riktlinje. Är du intresserad så tveka inte att kontakta oss. Berätta vad du vill skriva om, och skicka gärna ett något exempel vad du har skrivit om tidigare, om du har gjort det. Det är plus om du använder dig av Facebook, men behövs inte.