torsdag, december 05, 2013

Motorola släpper tre videos med bla Dada Life


För ett par timmar sedan la Motorola upp ett par videos på Youtube från EDC Orlando som var tidigare i år. EDC står för Electric Daisy Carnival och är, som du säkert förstått, en festival (eller karneval?) med elektronisk musik.

Efter att ha tittat på dessa videos så tror man ju att Motorola försöker säga något, till exempel att de gillar den här sortens musik (om nu det kan kallas musik) eller att deras enheter är bäst för att kanske filma konserter? Att deras enheter har bra uppspelning eller att man kan prata med varandra med oljud i bakgrunden, om man då pratar i en Motorola.

Men nej, de bara skiter på en. De visar lite klipp från festivalen och låter en och en annan prata lite om festivalen, känns som en reklam för EDC faktiskt. Men det som är mest intressant är att Motorola har intervjuat Dada Life, två svenska Djs.

De bryter på en hemsk svengelska och snackar med sjukt dålig grammatik. Jag menar, jag är inte bäst på engelska, men jag skäms fan. Anyway, de snackar lite om hur det är att festa och hur bananer är bra.  Helt värdelöst. Aja.