torsdag, december 05, 2013

Introduktion

Detta är ett gammalt inlägg och återspeglar idag inte Typ Android.
Jag gillar Android, jag älskar Android. Gillar många av Googles tjänster och program och basically har jag absolut ingen vän eller närliggande som delar mitt intresse, vilket jag tycker är sjukt synd.

Jag har länge velat öppna en blogg som bara handlar om det här, och separera det från min privata blogg. Jag gjorde ett försök för ett tag sedan, fast då på engelska. Och eftersom min engelska är lika dålig som en svartvit film är nu för tiden och att det redan finns tusen bloggar på engelska om just Android och Google dog intresset snabbt ut.

I min privata blogg brukade jag skriva om lite tekniknyheter med dålig grammatik, men har förstått alla mina tre läsare couldn't give a shit om Android eller mina 'tekniska' uppdateringar. Jag startar den här bloggen nu för att jag vill dels få ut mig allt jag har att säga, dels för att jag hoppas att jag kan hitta andra intresserade på det här sättet och dels för att det inte finns någon 'konkurrens' när det kommer till Androidbloggar på den svenska 'marknaden'. Hoppas det går fram.